Etsi
  • Jani Hyytiäinen

Koronavirusepidemian aiheuttamat toimenpiteet nyrkkeilyharjoituksiin

Päivitetty: 26. maalisk. 2020

Toistaiseksi harjoituksia pidetään, mutta riskiryhmiin kuuluvat henkilöt (iäkkäät ja henkilöt joilla on jokin perussairaus) eivät saa osallistua harjoituksiin.


Lainavälineitä (hanskat, hyppikset, kypärät, kuntopallot) joita tyypillisesti useat koskettelevat ei käytetä ainakaan vielä maaliskuun aikana. Eli harjoittelun tulee tapahtua 100% omilla välineillä.


Vältämme sparri- ja paritekniikkaharjoitteita. Harjoituksissa painotetaan välineharjoittelua sekä lihaskuntoharjoittelua.


Suosittelemme kuntoharrastajia korvaamaan ohjattuja harjoituksia omilla kotiharjoituksilla ja hyvällä ilmalla juoksulenkeillä.


Muistutamme edelleen noudattamaan aktiivista käsihygieniaa harjoutuksiin tultaessa ja pois lähtiessä.


Päivitämme ohjeistusta tilanteen muuttuessa.

25 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Pääkaupunkiseudun huonontuneen koronatilanteen ja sen nyrkkeilyn harrastamiselle aiheuttamien lisävarotoimenpiteiden vuoksi, seuraamme tilanteen kehittymistä ja emme ole pystyneet vielä avaamaan kaikk

Kaupungin sisäliikuntapaikoissa 4.12 alkaen tulee kaikille 16 vuotta täyttäneille koronapassi pakolliseksi. Koronapassia edellytetään kaikilta tilassa oleskelevilta, myös harrastuksiin osallistuvien l