Miesten ja Naisten kuntonyrkkeily

Vetäjä
Jukka Alanko
jukka.alanko@live.com

Miesten ja naisten kuntonyrkkeily ryhmän vapaita paikkoja voi tiedustella  suoraan kuntonyrkkeily ryhmän vetäjältä sähköpostitse tai paikan päällä.

Hinta:
Kausimaksu (syys tai kevät) jäsenet 100€  ei jäsenet 150€
Jäsenmaksu 35€/vuosi
Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssi 10€/vuosi

Paikka: Trio Sport Center (Tikkurilan urheilutalo), Läntinen Valkoisenlähteentie 52, Vantaa

Noin 90 minuutin harjoitukset koostuvat pääosin alkuverryttelystä ,välineharjoittelusta  ja loppuverryttelystä. Harjoitteluun kuntonyrkkeilyssä tarvitset vain verkkarit, t-paidan, sisäpelikengät ja nyrkkeilyhanskat. Harjoittelun voi aloittaa seuran hanskoilla.

Kuntonyrkkeilyssä kaikki harjoittelevat oman kuntonsa ja omien tavoitteidensa mukaisesti, lihaskunto ja hapenottokyky kohentuvat nopeasti säännöllisellä harjoittelulla, niska -ja hartialihakset saavat lisää liikkuvuutta.

Jos kilpailutoiminta alkaa kiinnostaa ja osaa jo hyvin nyrkkeilyn perustekniikat sekä omaa hyvän peruskunnon niin tästä ryhmästä on mahdollisuus nousta ns.Kadetiksi keskustelemalla tavoitteistaan valmentajan kanssa. Kadetiksi ei siirrytä automaattisesti vaan halukkaiden kunto ja tekninen osaamistaso arvioidaan ensin.

Kadettiryhmän jäsenille tehdään henkilökohtainen harjoitteluohjelma, jossa huomioidaan harjoittelijan urheilutausta,kuntopohja,tekninen taitotaso yms. Urheilija sitoutuu ohjelmaan.

Kadettiryhmän jäsenet harjoitttelevat useammin kuin kuntoryhmässä, mukaan tulee yleensä myös harjoituksia yleisurheilukentällä ja mäkijuoksuja yms.

Seurassamme kaikilla kadeteilla ja kilpailijoilla on voimassaoleva kilpanyrkkeilyn kattava vakuutus.

Aloita kuntoilu ja tule mukaan harjoituksiin!

Yst.terv. Sari ja Jukka