Miesten ja Naisten kuntonyrkkeily

HUOM kaikki 2022 syksyn ryhmät ovat täynnä. Tammikuussa aloitetaan uudet ryhmät.

Miesten ja Naisten kuntonyrkkeily

Ilmoittautuminen kuntonyrkkeily ryhmiin Suomisportin kautta ja lisätiedustelut vetäjiltä.
Valitse oikea ja sopiva ryhmä itsellesi
Suomisport sivuilta.

Suomisport - 125 lajin vakuutukset, kilpailulisenssit, seurajäsenyydet ja tapahtumat napin painalluksella!
www.suomisport.fi

Miesten kuntonyrkkeily

Maanantaisin 18.00-19.30

Keskiviikkoisin 17.00-18.30

Perjantaisin 16.30-18.00

Tiedustelut Jukka Alanko p. 050-3848 799

Naisten kuntonyrkkeily

Tiistaisin 17.00-18.30
Perjantaisin 18.30-20.00
Tiedustelut: Petri Kananen ytkboxing@gmail.com

Tiistaisin 20-21
Tiedustelut Terhi Sakara p. 040-5457 972

Miesten ja naisten kuntonyrkkeily ryhmän vapaita paikkoja voi tiedustella  suoraan kuntonyrkkeily ryhmän vetäjältä sähköpostitse tai paikan päällä.

Paikka: Trio Sport Center (Tikkurilan urheilutalo), Läntinen Valkoisenlähteentie 52, Vantaa

Noin 90 minuutin harjoitukset koostuvat pääosin alkuverryttelystä ,välineharjoittelusta  ja loppuverryttelystä. Harjoitteluun kuntonyrkkeilyssä tarvitset vain verkkarit, t-paidan, sisäpelikengät ja nyrkkeilyhanskat. Harjoittelun voi aloittaa seuran hanskoilla.

Kuntonyrkkeilyssä kaikki harjoittelevat oman kuntonsa ja omien tavoitteidensa mukaisesti, lihaskunto ja hapenottokyky kohentuvat nopeasti säännöllisellä harjoittelulla, niska -ja hartialihakset saavat lisää liikkuvuutta.

Jos kilpailutoiminta alkaa kiinnostaa ja osaa jo hyvin nyrkkeilyn perustekniikat sekä omaa hyvän peruskunnon niin tästä ryhmästä on mahdollisuus nousta ns.Kadetiksi keskustelemalla tavoitteistaan valmentajan kanssa. Kadetiksi ei siirrytä automaattisesti vaan halukkaiden kunto ja tekninen osaamistaso arvioidaan ensin.

Kadettiryhmän jäsenille tehdään henkilökohtainen harjoitteluohjelma, jossa huomioidaan harjoittelijan urheilutausta,kuntopohja,tekninen taitotaso yms. Urheilija sitoutuu ohjelmaan.

Kadettiryhmän jäsenet harjoitttelevat useammin kuin kuntoryhmässä, mukaan tulee yleensä myös harjoituksia yleisurheilukentällä ja mäkijuoksuja yms.

Seurassamme kaikilla kadeteilla ja kilpailijoilla on voimassaoleva kilpanyrkkeilyn kattava vakuutus.

Aloita kuntoilu ja tule mukaan harjoituksiin!

Nähdään salilla terveisin Y-TK:n valmentajat!

20150810_183355
20150808_125116