Painikoulu (7-13v)

Ensi kosketus kilpapainiin Painikoulusta!

Painikoululaiset ovat noin 7-13 vuotiaita tyttöjä ja poikia. He ovat harrastaneet painia 1-3 vuotta tai
tulleet painin pariin jostakin muusta lajista.

Harjoitukset ovat monipuolisia sisältäen usein aluksi pelejä ja erilaisia leikkimielisiä kilpailuja.
Koordinaatiokykyä kehitetään perusjumpalla ja permantovoimistelulla, joka tarkoittaa kuperkeikkoja,
kärrynpyöriä, päähyppyjä, voltteja ja muita monipuolisia harjoitteita. Lisäksi keskitytään
tekniikkaharjoitteisiin ja tietenkin painitaan.

Monet painikoululaiset kilpailevat erilaisissa ikäkausikilpailuissa, mutta ryhmässä voi mainiosti harjoitella ilman kilpailullisiakin tavoitteita.

Kipinän painikoulu on saavuttanut viime vuosina vakaan suosion ja harrastajamäärältään suurin
yksittäinen painiryhmä.

Varusteet:

Hyvät varusteet ovat tossut (painitossut/sisäpelikengät/jumppatossut), t-paita ja verkkarihousut sekä peseytymisvälineet. Muista myös juomapullo.

Harrastemaksu on 140 euroa kaudelta, jonka lisäksi laskutetaan kerran vuodessa jäsenmaksu.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Niko Raitala

niko.raitala@hanaholmen.fi

HUOM täytä ja tulosta yhteystietokaavake mukaan ensimmäiseen treeniin.