top of page
Etsi
  • Writer's pictureJani Hyytiäinen

Kaikki painiharjoitukset peruttu 31.3 asti

Päivitetty: 26. maalisk. 2020

Kaikki paniharjoitukset peruttu 31.3 asti tai kunnes toisin ilmoitetaan.


Painiliiton ohjeet koronaviruksen aiheuttamasta tartuntaepidemiasta.

(päivitetty 12.3.2020 klo 16:45)


Hallituksen ja THL:n suosituksen mukaisesti Painiliiton alainen kilpailutoiminta on keskeytetty 31.3.2020 asti tai kunnes toisin ohjeistetaan. Painiliitto suosittelee seuroille taukoa lajin leiritoiminnasta ja muusta ryhmätoiminnasta (valmentaja- ja tuomarikoulutus tms.) 31.3.2020 asti tai kunnes toisin ohjeistetaan.

Myös lajiharjoittelusta pidättäytymistä suositellaan.


Kotimaan tapahtumien osalta tilanteen kehittymistä seurataan tarkasti ja päätöksiä tehdään THL:n ja muiden viranomaisten suositusten mukaisesti.


Ulkoministeriön ohjeiden mukaisesti kaikkea ulkomaille matkustamista tulisi välttää. Tilanne muuttuu tällä hetkellä niin nopeasti, että kiellot ja rajoitukset liikkumisen suhteen muuttuvat jopa tunneissa, joten sairastumisen lisäksi on olemassa riski, että rajoituksien suhteen voi joutua tahtomattaan jäämään karanteeniin toiseen maahaan.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, toimi paikallisten terveydenhuoltoviranomaisten ja THL:n ohjeiden mukaisesti ottamalla yhteyttä paikalliseen viranomaiseen ennen päivystykseen hakeutumista. Toimi näin myös, jos olet ollut läheisessä kontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen henkilöön. Hengitystieinfektion yhteydessä painiharjoittelusta tulee ehdottomasti pidättäytyä.

103 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page