Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Ajankohtaista

YTK oli paras seura Uudenmaan aluemestaruuskilpailuissa Ruskeasuon Urheiluhallilla lauantaina 1.3.
KultaHelmi-painit (10.2.2008)
KultaHelmi-painit Korson Lumossa olivat lähes nappisuoritus kisäjärjestäjältä. Ainahan löytyy hiottavaa, mutta kaiken kaikkiaan suoritus oli varsin onnistunut.
Viikonloppuna oli paljon pelissä, kun Lapualla oteltiin miesten kreikkalais-roomalaisen painin mestaruuksista.
Uusimaaliigan 1. kierroksen ottelut YTK:n, JäVO:n ja HPM kesken painittiin Kipinän kotisalilla.
Vaajakoski toimi perinteiseen tapaan näyttämönä avoimissa alle 20 v. junioreiden TUL:n joukkuemestaruuskilpailuissa. YTK oli jälleen Suomen paras seura molemmissa painityyleissä.
Kuusankoskella painittin 19.-20.1. junioreiden ja miesten TUL:n avoimet mestaruuskilpailut. YTK oli molemmissa kilpailuissa kokonaispisteissä paras seura.