Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Ajankohtaista

Perjantaina 21.11. painittiin Suomi-Ruotsi maaottelu Tikkurilan Urheilutalossa, ja se näkyi suorana lähetyksenä internetissä.
Ruotsin kisa oli jälleen menestyksekäs.
24.10 Painittiin Tallinnassa Alle 20 v. junioreiden liitto-ottelu Eestin Kalev - TUL Suomi ja seuraavan päivänä Kristjan Palusalu -turnaus. Kipinästä mukaan oli valittu Juho Kettunen ja Toni Turu.
Kolme kultaa, neljä hopeaa ja yksi pronssi, siinä Kipinän painijoiden hieno saldo Heinolasta.
Matias Lentämäki on ensimmäinen YTK:n painija, joka on voittanut Tähtipaini Mestaruusvyön. Alhaalla kaikki tulokset.
Hienosti meni; kuusi sarjavoittoa, kaksi hopeaa ja neljä pronssimitalia.
YTK oli sittenkin ykkönen....järjestäjän ilmoittamat tulokset aiemmin väärin.
13 Kipinän painikoulun ja kadetti-ryhmän painijaa suuntasi syksyisenä lauantai-päivänä Vantaankoskelle kokeilemaan miten vapaapaini kulkee näin kauden alussa.
13.9. YTK:n painijat lähtivät tavoittelemaan tiukkoja vääntöjä ja 900 euron parhaan seuran palkintoa Kuusankoskelta.