Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Ajankohtaista

13 Kipinän painikoulun ja kadetti-ryhmän painijaa suuntasi syksyisenä lauantai-päivänä Vantaankoskelle kokeilemaan miten vapaapaini kulkee näin kauden alussa.
13.9. YTK:n painijat lähtivät tavoittelemaan tiukkoja vääntöjä ja 900 euron parhaan seuran palkintoa Kuusankoskelta.
Tähtipainit 12.9. (15.9.2008)
Kauden ensimmäiset Tähtipainit painittiin Maunulassa. Kipinä oli menossa mukana, ja vauhdikkaiden otteluiden jälkeen Raisa ja pojat palkittiin ansaituilla mitaleilla.
Jani on tervehtynyt ja pääsee jälleen painimaan. Lue Vantaan Sanomien toimittajan Jorma Rinteen juttu Janista.
Seura onnittelee vasta vihittyä puheenjohtajaa, joka tunnetaan tästä lähtien nimellä Tuija LINTUNEN!
YTK:n oma olympialaisiin tähdännyt Peking 2008 -projekti sulkee viimeisen sivunsa tänään ja toivottaa samalla JARKKO ALA-HUIKULLE onnea kilpailuihin...
Jani Hermansson edusti Suomea opiskelijoiden MM-kilpailuissa Kreikan Thessalonikissa.
Vantaan Painicupin naisjohtoryhmä on saanut varsin merkittävän tunnustuksen; opetusministeriön myöntämän Piikkarit- kunniamaininnan sekä 2000 euron arvoisen stipendin.