Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Ajankohtaista

Matias Lentämäki on ensimmäinen YTK:n painija, joka on voittanut Tähtipaini Mestaruusvyön. Alhaalla kaikki tulokset.
Hienosti meni; kuusi sarjavoittoa, kaksi hopeaa ja neljä pronssimitalia.
YTK oli sittenkin ykkönen....järjestäjän ilmoittamat tulokset aiemmin väärin.
13 Kipinän painikoulun ja kadetti-ryhmän painijaa suuntasi syksyisenä lauantai-päivänä Vantaankoskelle kokeilemaan miten vapaapaini kulkee näin kauden alussa.
13.9. YTK:n painijat lähtivät tavoittelemaan tiukkoja vääntöjä ja 900 euron parhaan seuran palkintoa Kuusankoskelta.
Tähtipainit 12.9. (15.9.2008)
Kauden ensimmäiset Tähtipainit painittiin Maunulassa. Kipinä oli menossa mukana, ja vauhdikkaiden otteluiden jälkeen Raisa ja pojat palkittiin ansaituilla mitaleilla.
Jani on tervehtynyt ja pääsee jälleen painimaan. Lue Vantaan Sanomien toimittajan Jorma Rinteen juttu Janista.
Seura onnittelee vasta vihittyä puheenjohtajaa, joka tunnetaan tästä lähtien nimellä Tuija LINTUNEN!
YTK:n oma olympialaisiin tähdännyt Peking 2008 -projekti sulkee viimeisen sivunsa tänään ja toivottaa samalla JARKKO ALA-HUIKULLE onnea kilpailuihin...