Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Ajankohtaista

Kipinän painijat olivat voitokkaalla tuulella Vantaankosken koululla käydyissä painikilpailuissa 14.3. Vauhdikkaiden vääntöjen päätteeksi YTK oli joukkuepisteissä toinen järjestävän seuran Vantaan Sammon jälkeen.
Ylä-Tikkurilan Kipinän isännöimissä KultaHelmi-paineissa Korson Lumossa nähtiin tiukkoja vääntöjä ja vauhdikkaita heittoja. Uudet säännötkin toimivat hienosti.
Painija parketilla (14.2.2009)
Kosti Kerve osallistui Vanhojen tansseihin jo toistamiseen...
Ari Härkänen on aloittanut Ylä-Tikkurilan Kipinän painin valmennuspäällikkönä.
Ari Härkänen voitti SM-hopeaa Tampereella 7.-8.2. käydyissä miesten kreikkalais-roomalaisen painin SM-kilpailuissa.
Aluemestaruuskilpailut käytiin Lohjalla. Kipinä oli kokonaispisteissä ykkönen.
Sydäntä särkevä suru-uutinen pysäytti meidät. Seuramme entinen painija Severi Suvanto menehtyi yllättäen vain 15 vuoden iässä.
Ylä-Tikkurilan Kipinä voitti sekä vapaapainin että kreikkalais-roomalaisen painin joukkuemestaruudet Vaajakoskella avoimissa TUL:n alle 20 v. joukkuemestaruuskilpailuissa.
KOHTI KESÄÄ... (10.1.2009)
Kiristääkö vaatteet, jäikö joulusta ylimääräistä vyötärölle? Ei hätää, Kipinän oma kiinteytysjumppa tiistaisin ja torstaisin Ilolassa.