Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Ajankohtaista

Syksyn kilpailukausi jatkui lauantaina 23.8.2014 Porvoon Weikkojen ikäkausikilpailuilla.
PAINI - Syksyn 2014 kilpailukalenterit on päivitetty sivustolle.
PAINI - Odotettu nallepaini ryhmä aloittaa harjoittelun sunnuntaina 31.8.2014 klo 17:15 Tikkurilan Trio Sport Centerin painisalilla
JUMPPA - Ylä-Tikkurilan Kipinän suositut ja takuutehokkaat jumpat käynnistyvät Ilolan koululla jälleen 2.9.2014
PAINI - Ryntäys syksyn harjoitusryhmiin oli ennen näkemätön ja ryhmät ovat toistaiseksi täynnä ja kaikki 11.8 klo 12.00 mennessä ilmoittautuneet ovat joko päässeet ryhmään tai ovat varasijalla.
PAINI - Ylä-Tikkurilan Kipinän reipas valmennustiimi on palannut kesälaitumilta ja syksyn harjoitusvuorot ja ajat on nyt julkaistu. Harjoitukset alkavat viikolla 33.
Kipinäläisten syksyn kilpailukausi käynnistyi 3.8.2014 Helsinki Powerweek leirin yhteydessä väännetyillä Raimo Karlssonin muistopaineilla.
Kevään mittaan on väännetty mitaleita pitkin maailmaa oikein urakalla, mutta todistetusti painijat ovat hikoilleet myös koulun penkillä.
Eilen 21.5.2014 painituissa kevään viimeisissä Tähtipaineissa Ylä-Tikkurilan Kipinä nappasi 18 seurapistettä ja nappasi mukaansa seurakilpailun kiertopalkinnon ensimmäistä kertaa seuran historiassaelsin
Kadettien EM-kilpailuissa Bulgarian Samokovissa kirkkaimmasta suomalaismenestyksestä vastasi kuluneella viikolla Ylä-Tikkurilan Kipinän Veeti Väliahdet. Kipinästä Suomen maajoukkueessa oli mukana myös Jooseppi Kettunen 54kg sarjassa.