Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Ajankohtaista

PAINI - Ryntäys syksyn harjoitusryhmiin oli ennen näkemätön ja ryhmät ovat toistaiseksi täynnä ja kaikki 11.8 klo 12.00 mennessä ilmoittautuneet ovat joko päässeet ryhmään tai ovat varasijalla.
PAINI - Ylä-Tikkurilan Kipinän reipas valmennustiimi on palannut kesälaitumilta ja syksyn harjoitusvuorot ja ajat on nyt julkaistu. Harjoitukset alkavat viikolla 33.
Kipinäläisten syksyn kilpailukausi käynnistyi 3.8.2014 Helsinki Powerweek leirin yhteydessä väännetyillä Raimo Karlssonin muistopaineilla.
Kevään mittaan on väännetty mitaleita pitkin maailmaa oikein urakalla, mutta todistetusti painijat ovat hikoilleet myös koulun penkillä.
Kadettien EM-kilpailuissa Bulgarian Samokovissa kirkkaimmasta suomalaismenestyksestä vastasi kuluneella viikolla Ylä-Tikkurilan Kipinän Veeti Väliahdet. Kipinästä Suomen maajoukkueessa oli mukana myös Jooseppi Kettunen 54kg sarjassa.
Kipinältä matkasi äitienpäivän aattona iso joukkue Vantaan Sammon järjestämiin ikäkausikilpailuihin ja jokainen painija sai palata kotiin mitali kaulassaan taaten Kipinälle voiton myös joukkuepisteissä.
Kuluneena viikonloppuna väännettiin niin turussa kun Tampereella. Kipinän kokeneemmat painijat lähtivät edustustehtäviin Pohjoismaiden-mestaruuskilapailuihin, kun taas tulevat edustuspainijat hankkivat kokemusta Tampereella ikäkausipaineissa.
Vappu vaikuttaa harjoituspaikkoina toimivien Trio Sport Centerin sekä Lumon Monitoimikeskuksen aukioloaikoihin.
Turussa painitut perinteiset pääsiäispainit keräsivät kokoon 121 painijaa ja YTK:n vääntäjät olivat jälleen menestyksekäästi mitalijahdissa mukana.