Nuorten nyrkkeilyn alkeisryhmä (nyrkkeilykoulu)

5.6.2017

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT!

RYHMÄ ON TÄYTTYNYT 25.7.

ENÄÄ EI VOI ENNAKKOILMOITTAUTUA KURSSILLE!

OTAMME KURSSILLE PERUUTUSPAIKOILLE UUSIA MUKAAN SEURAAVAN KERRAN 13.9. JA MYÖHEMMIN VIELÄ 11.10. NIMEN VOI JÄTTÄÄ PERUUTUSPAIKKAJONOON SÄHKÖPOSTILLA ILMAN VARAUSMAKSUA.--> pete71kananen@gmail.com

Nuorten nyrkkeilyn alkeisryhmä eli nyrkkeilykoulu starttaa Tikkurilan Trio Sport Center urheilutalolla ke.23.8. ilmoittautumisella kamppailusalissa klo.18-18.30 heti perään ensimmäiset harjoitukset klo.18.30-19.30

Ryhmä harjoittelee koko syksyn samassa paikassa keskiviikkoisin klo.18.30-19.30 ja lauantaisin klo.16-17. Kurssin vastuuvalmentajana toimii Heikki Kinnari.

Ryhmä on tarkoitettu 10-18v lajin uusille harrastajille tai lajin pariin palaaville jotka haluavat kerrata perustekniikkaa.

Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä-lajiharjoittelusta-lihaskuntoharjoittelusta, kurssin tavoitteena on pieni peruskunnon kohennus ja nyrkkeilytekniikoiden perusteiden sekä nyrkkeilyharjoittelun oppiminen. Kurssilla ei oteta kovaa otteluharjoittelua lainkaan.

Kurssin hinta on 135e, hinta sisältää ohjatut harjoitukset 2xvko koko syksyn n.3kk sekä hanskat ja valinnaisessti käsisiteet tai hammassuojat.

Kurssin ajan pärjää tavallisella t-paidalla, sisäliikuntakengillä,shortsit tai verkkarit,juomapullo.

Kurssin jälkeen harrastusta jatkavista yleensä osa jatkaa nuorten ja osa aikuisten kuntonyrkkeilyryhmissä, joista on mahdollisuus edetä kilparyhmiin kun kehitystä on tullut tarpeeksi ja jos kilpaileminen rupeaa tuntumaan kiinnostavalta tavoitteelta. Kilpailemisen aloittaminen nyrkkeilyssä edellyttää yleensä vähintään vuoden tavoitteeellista treeniä 4-6 kertaa viikossa valmentajan ohjeiden mukaisesti. Poikkeuksiakin on, erilaisista urheilutaustoista ja liikunnallisista valmiuksista johtuen.

Kurssimme ovat olleet hyvin suosittuja ja täyttyneet yleensä nopeasti, kurssille voi varata paikan maksamalla 10e varausmaksun joka huomioidaan loppusummassa. Varausmaksua ei palauteta mikäli jättää tulematta kurssille. Loppumaksu 125e eräpäivä syyskuun 15.mennessä. Hanskat yms. saa heti kun koko maksu suoritettu.

Varausmaksu maksetaan seuran tilille FI93 1220 3000 1773 66 nordea

VIITTEEKSI: NYRKKEILY + SUKUNIMI

Lisäksi sähköpostilla tieto Petrille että on varannut paikan kurssille ja viestissä junnun nimi,syntymävuosi ja huoltajan yhteystiedot (osoite+email+puh)

pete71kananen@gmail.com