Painikoulu (7-13v)

Ensi kosketus kilpapainiin Painikoulusta

Painikoululaiset ovat noin 7-10 vuotiaita tyttöjä ja poikia. He ovat harrastaneet painia 1-3 vuotta tai tulleet painin pariin jostakin muusta lajista.

Harjoitukset ovat monipuolisia sisältäen usein aluksi pelejä ja erilaisia leikkimielisiä kilpailuja. Koordinaatiokykyä kehitetään perusjumpalla ja permantovoimistelulla, joka tarkottaa kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, päähyppyjä, voltteja ja muita monipuolisia harjoitteita. Lisäksi keskitytään tekniikkaharjoitteisiin ja tietenkin painitaan. Monet painikoululaiset kilpailevat erilaisissa ikäkausikilpailuissa, mutta ryhmässä voi mainiosti harjoitella ilman kilpailullisiakin tavoitteita.

Tämä ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Katso ajat täältä.

Varusteet
Hyvät varusteet ovat tossut (painitossut/sisäpelikengät/jumppatossut), t-paita ja verkkarihousut sekä peseytymisvälineet. Muista myös juomapullo.

Harrastemaksu on 140 euroa kaudelta, jonka lisäksi laskutetaan kerran vuodessa jäsenmaksu.

Lisätietoja:

Jere Härkänen