Naisten kuntonyrkkeily

2019 kevätkauden Naisten kuntonyrkkeily ryhmän vapaita paikkoja voi tiedustella  suoraan kuntonyrkkeily ryhmän vetäjältä tai paikan päällä.

Uudet harrastajat ilmoittautuvat naisten ryhmään perjantaisin harjoituksissa.

Kevätkausi alkaa:

Naisten kuntonyrkkeily 8.1.2019 alkaen

ti  klo 17.00-18.30

pe klo18.00-19.30

Sari Kaitanen

sari.kaitanen@gmail.com

Kevätkauden Tammikuu-Toukokuu hinta: jäsenet 100 €,  ei jäsenet 150 €

Lisäksi jokaisella tulee olla Suomen Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilylisenssi 10€

Valmentaja: Sari Kaitanen

Paikka: Trio Sport Center (Tikkurilan urheilutalo), Läntinen Valkoisenlähteentie 52, Vantaa

Noin 90 minuutin harjoitukset koostuvat pääosin alkuverryttelystä ,välineharjoittelusta  ja loppuverryttelystä.Harjoitteluun kuntonyrkkeilyssä tarvitset vain verkkarit, t-paidan, sisäpelikengät ja nyrkkeilyhanskat. Harjoittelun voi aloittaa seuran hanskoilla.

Kuntonyrkkeilyssä kaikki harjoittelevat oman kuntonsa ja omien tavoitteidensa mukaisesti, lihaskunto ja hapenottokyky kohentuvat nopeasti säännöllisellä harjoittelulla, niska -ja hartialihakset saavat lisää liikkuvuutta.

Jos kilpailutoiminta alkaa kiinnostaa ja osaa jo hyvin nyrkkeilyn perustekniikat sekä omaa hyvän peruskunnon niin tästä ryhmästä on mahdollisuus nousta ns.Kadetiksi keskustelemalla tavoitteistaan valmentajan kanssa. Kadetiksi ei siirrytä automaattisesti vaan halukkaiden kunto ja tekninen osaamistaso arvioidaan ensin

Kadettiryhmän jäsenille tehdään henkilökohtainen harjoitteluohjelma, jossa huomioidaan harjoittelijan urheilutausta,kuntopohja,tekninen taitotaso yms. Urheilija sitoutuu ohjelmaan.

Kadettiryhmän jäsenet harjoitttelevat useammin kuin kuntoryhmässä, mukaan tulee yleensä myös harjoituksia yleisurheilukentällä, mäkijuoksuja yms.

Seurassamme kaikilla Kadeteilla ja kilpailijoilla on voimassaoleva kilpanyrkkeilyn kattava vakuutus.

Tiedustelut ryhmän toiminnasta ja vapaista paikoista kauden aikana sähköpostilla:

Sari Kaitanen
naisten kuntonyrkkeilyn vastuuvalmentaja