Miesten kuntonyrkkeily

2019kevätkauden Miesten ja Naisten kuntonyrkkeily ryhmän vapaita paikkoja voi tiedustella  suoraan kuntonyrkkeily ryhmän vetäjältä tai paikan päällä.

Uudet harrastajat ilmoittautuvat miesten kuntoryhmään maanantaisin harjoituksissa.

Kevätkausi alkaa:

7.1. Maanantaina 17.00 Miesten kuntonyrkkeilyryhmä

Kuntonyrkkeilyryhmät jatkavat samoilla harjoitusvuoroilla kuin keväällä.

Miesten kuntonyrkkeily7.1.2018 alkaen

ma klo 17.00-18.30

ke  klo 17.00-18.30

pe  klo 16.30-18.00

Tapio Pakkanen

tapio.pakkanen@elisanet.fi

Kevätkauden Tammikuu -Toukokuu hinta: jäsenet 100€  ei jäsenet 150€

Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssi 2019 10€

Valmentajat: Tapio Pakkanen ja Jukka Alanko

Paikka: Trio Sport Center (Tikkurilan urheilutalo), Läntinen Valkoisenlähteentie 52, Vantaa

Noin 90 minuutin harjoitukset koostuvat pääosin alkuverryttelystä ,välineharjoittelusta  ja loppuverryttelystä.Harjoitteluun kuntonyrkkeilyssä tarvitset vain verkkarit, t-paidan, sisäpelikengät ja nyrkkeilyhanskat. Harjoittelun voi aloittaa seuran hanskoilla.

Kuntonyrkkeilyssä kaikki harjoittelevat oman kuntonsa ja omien tavoitteidensa mukaisesti, lihaskunto ja hapenottokyky kohentuvat nopeasti säännöllisellä harjoittelulla, niska -ja hartialihakset saavat lisää liikkuvuutta.

Jos kilpailutoiminta alkaa kiinnostaa ja osaa jo hyvin nyrkkeilyn perustekniikat sekä omaa hyvän peruskunnon niin tästä ryhmästä on mahdollisuus nousta ns.Kadetiksi keskustelemalla tavoitteistaan valmentajan kanssa. Kadetiksi ei siirrytä automaattisesti vaan halukkaiden kunto ja tekninen osaamistaso arvioidaan ensin.

Kadettiryhmän jäsenille tehdään henkilökohtainen harjoitteluohjelma, jossa huomioidaan harjoittelijan urheilutausta,kuntopohja,tekninen taitotaso yms. Urheilija sitoutuu ohjelmaan.

Kadettiryhmän jäsenet harjoitttelevat useammin kuin kuntoryhmässä, mukaan tulee yleensä myös harjoituksia yleisurheilukentällä ja mäkijuoksuja yms.

Seurassamme kaikilla Kadeteilla ja kilpailijoilla on voimassaoleva kilpanyrkkeilyn kattava vakuutus.

Aloita kuntoilu ja tule mukaan harjoituksiin!

Tiedustelut sähköpostilla:

Tapio Pakkanen                       tapio.pakkanen@elisanet.fi