Naperopaini (2-5v)

Molski tutuksi vanhemman kanssa!

Naperopaini on 2-5 vuotiaille sekä näiden vanhemmille suunnattu ainutlaatuinen harrastusmuoto, jossa nuori ja vanhempi liikkuvat ja leikkivät yhdessä turvallisessa ympäristössä koulutetun ohjaajan johdolla.

 

Naperopainissa liikutaan, telmitään ja temppuillaan yhdessä ja lapsi pääsee liikkumaan vanhemman tukena sekä erinäisten pariharjoitteiden myötä. Harjoitteiden perusteet löytyvät samoista liikkeistä, joita isommatkin painijat tekevät, mutta kaikkea toimintaa ohjaa liikunnan riemu ja yhdessä tekeminen. Oikein innostuessaan terveen punan saa poskille niin lapsi kuin tämän vanhempikin.

Naperopaini on loistava paikka nuorelle oppia ryhmässä toimimista oman vanhemman tukemana sekä kehittää lapsen liikunnallisia ominaisuuksia pehmeällä painimatolla. Naperopainista voi jatkaa itsenäisempään harjoitteluun temppukouluumme ja sitä kautta kohti nassikkapainin saloja.

Varusteiksi naperopainiin sopivat napakka t-paita, pitkälahkeiset housut, sisätossut ja peseytymisvälineet sekä reipas mieli niin lapselle kuin vanhemmallekin.

Harrastemaksu vanhempi-lapsi -parilta on 120 euroa kaudelta.

Naperopainia on tarjolla neljässä eri harjoitusryhmässä Tikkurilassa, kukin ryhmä harjoittelee kerran viikossa:

Sunnuntaisin

2-3 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu ryhmä 16.15-17.00
4-5 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu ryhmä 17.15-18.00

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset sähköpostilla:

Sari Vettenranta
Naperopainiryhmien vastuuvalmentaja
sari.vettenranta(at)gmail.com

HUOM täytä ja tulosta yhteystietokaavake mukaan ensimmäiseen treeniin.