Nuorten nyrkkeilykurssi starttaa Maaliskuussa!

29.1.2019

Juniorboxing 10-20v

Vuoden 2019 kolmas nyrkkeilyn junnukurssi Trio Sport Center urheilutalolla, starttaa ensimmäisillä harjoituksilla tiistaina 12.3. klo.20-21.

Ryhmä harjoittelee Tikkurilan Trio Sport Center urheilutalolla Läntinen Valkoisenlähteentie 52.

Harjoitusajat keskiviikkoisin klo.18.30-19.30 ja lauantaisin klo.14-15

Kurssi kestää 8viikkoa ja päättyy viimeisiin harjoituksiin tiistaina 7.5.

Kurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa junnujen jatkoryhmissä vielä toukokuun ajan 2xvko  maksamalla 35€ jäsenmaksun. Hintaan sisältyy myös mahdollisuus osallistua kesällä ryhmien yhteisharjoituksiin 4xheinäkuussa tai tai elokuun alussa.

Kurssin hinta opetus + omat käsisiteet+oma hyppis=125€

Tai jos haluaa heti kurssin aikana ostaa omat hanskat seuralta niin

Kurssin hinta opetus+hanskat+käsisiteet+hyppis=170€

Hanskat jälkeenpäin ostettuna maksaa normaalisti 50€

Käsisiteiden tai hyppiksen tilalle voi halutessaan pyytää hammassuojat, jos omaa jo ennestään käsisiteet ja hyppiksen.

Harrastamiseen ei tarvitse hankkia mitään erityisiä vaatteita, normaali sisäliikuntavarustus

T-paita,shortsit tai verkkarit, sisätossut ja juomapullo riittää.

Harjoitellessa ei voi pitää koruja tai lävistyksiä.

Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla, jossa kerrotaan samalla harrastajalta seuraavat perustiedot:

*etu ja sukunimi

*syntymävuosi

*kotiosoite kokonaisuudessaan (myös postinumero)

*puh

*Alle 18vuotiailta  huoltajan nimi+puh+email

ilmoittautuminen osoitteeseen ytkboxing@gmail.com

Viestin otsikoksi TRIO 3/19

Kurssille otetaan MAX.14 henkiöä.

Olemme Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseura ja kaikilla nyrkkeilyn harrastajillamme on oltava Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssi. Kuntolisenssi maksaa 10€  ja se ostetaan suomisport.fi sovelluksen kautta. Tästä siis tulee 10€ lisäkulu ei kilpaileville harrastajille kalenterivuosittain. Kilpailijoiden lisenssi on 40€.

Harjoituksissa voi käydä kaksi kertaa kokeilemasssa ennen maksua.