Maaliskuussa alkava nuorten nyrkkeilykurssi on täyttynyt!

29.1.2019

Juniorboxing 10-20v

22.2.KURSSI ON TÄYNNÄ, EMME OTA KURSSILLE ENEMPÄÄ OSALLISTUJIA!

PAIKAN SAANEILLE ON LÄHETETTY EMAIL VAHVISTUS PAIKASTA.

SEURAAVAT KURSSIT ALKAVAT SYYSKUUSSA.

Vuoden 2019 kolmas nyrkkeilyn junnukurssi Trio Sport Center urheilutalolla, starttaa ensimmäisillä harjoituksilla tiistaina 12.3. klo.20-21.

Ryhmä harjoittelee Tikkurilan Trio Sport Center urheilutalolla Läntinen Valkoisenlähteentie 52.

Harjoitusajat keskiviikkoisin klo.18.30-19.30 ja lauantaisin klo.14-15

Kurssi kestää 8viikkoa ja päättyy viimeisiin harjoituksiin keskiviikkona 8.5.

Kurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa junnujen jatkoryhmissä vielä toukokuun ajan 2xvko  maksamalla 35€ jäsenmaksun. Hintaan sisältyy myös mahdollisuus osallistua kesällä ryhmien yhteisharjoituksiin 4xheinäkuussa tai tai elokuun alussa.

Kurssin hinta opetus + omat käsisiteet+oma hyppis=125€

Tai jos haluaa heti kurssin aikana ostaa omat hanskat seuralta niin

Kurssin hinta opetus+hanskat+käsisiteet+hyppis=170€

Hanskat jälkeenpäin ostettuna maksaa normaalisti 50€

Käsisiteiden tai hyppiksen tilalle voi halutessaan pyytää hammassuojat, jos omaa jo ennestään käsisiteet ja hyppiksen.

Harrastamiseen ei tarvitse hankkia mitään erityisiä vaatteita, normaali sisäliikuntavarustus

T-paita,shortsit tai verkkarit, sisätossut ja juomapullo riittää.

Harjoitellessa ei voi pitää koruja tai lävistyksiä.

Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla, jossa kerrotaan samalla harrastajalta seuraavat perustiedot:

*etu ja sukunimi

*syntymävuosi

*kotiosoite kokonaisuudessaan (myös postinumero)

*puh

*Alle 18vuotiailta  huoltajan nimi+puh+email

ilmoittautuminen osoitteeseen ytkboxing@gmail.com

Viestin otsikoksi TRIO 3/19

Kurssille otetaan MAX.14 henkiöä.

Olemme Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseura ja kaikilla nyrkkeilyn harrastajillamme on oltava Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssi. Kuntolisenssi maksaa 10€  ja se ostetaan suomisport.fi sovelluksen kautta. Tästä siis tulee 10€ lisäkulu ei kilpaileville harrastajille kalenterivuosittain. Kilpailijoiden lisenssi on 40€.

Harjoituksissa voi käydä kaksi kertaa kokeilemasssa ennen maksua.