Nuorten peruskurssit alkavat tammikuussa!

25.11.2018

junnuboxing

Nyrkkeilyn peruskurssit

Kevätkauden nyrkkeilyn peruskurssit alkavat Tammikuussa.

1.Nyrkkeilykoulu 15-20v  hinta 125e sis. opetuksen lisäksi myös omat käsisiteet ja hyppynarun. Kurssin harjoitukset ovat ma.20-21 ja la.14-15, Kurssin kesto 8viikkoa alkaen maanantaina 7.1.2019 . kurssin jälkeen siirrytään harjoittelemaan joko junnuryhmään, olympiaryhmään tai aikuisten kuntonyrkkeilyyn tapauskohtaisesti.

Trio Sport Center urheilutalo  Vetäjät Jukka Rahikainen ja Petri Kananen

MAX.14-harjoittelupaikkaa kurssille

TÄMÄ RYHMÄ 2.ON TÄYTTYNYT 9.12, EI ENÄÄ ILMOITTAUTUMISIA! 2.Nyrkkeilyn peruskurssi 9-14v  hinta 125e sis. opetuksen lisäksi myös omat käsisiteet ja hyppynarun. Kurssin harjoitukset ovat ke.18.30-19.30 ja la.15-16, Kurssin kesto 8viikkoa alkaen keskiviikkona 9.1.2019, kurssin jälkeen siirrytään harjoittelemaan joko junnuryhmään tai olympiaryhmään tapauskohtaisesti.

Trio Sport Center urheilutalo  Vetäjä Heikki Kinnari

MAX.14-harjoittelupaikkaa kurssille

3.Korson kuntonyrkkeilyryhmä uudet ja jatkavat nuoret 12-18v  hinta 65e Ryhmän harjoitukset ovat ma.17.15-18.30, Kauden kesto ma.7.1- ma.6.5.  Toukokuussa saa halutessaan osallistua Tikkurilassa junnuryhmän harjoituksiin.

Korson LUMO Monitoimitalo  Vetäjät  Petri Kananen,Mergim Kryezieu ja Farid Mekhane

MAX.18-harjoittelupaikkaa uusille harrastajille. Kaikki syksyllä olleet voivat tulla suoraan harjoituksiin mukaan. Korsosta voi myös siirtyä tikkurilan kilparyhmään jos harjoitus muuttuu tavoitteelisemmaksi ja kehitystä on tullut riittävästi.

Olemme Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseura, ja kaikkien harjoittelijoidemme on hankittava Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssi. Lisenssin hinta kuntoilijoilta on 10e/kalenterivuosi.

Harjoittelun aloittaminen edellyttää syksyllä mukana olleilta lisenssin hankkimisen ennen harjoittelun aloittamista, uusien harrastajien on hankittava lisenssi ensimmäisten harjoitusten jälkeen.

Ilmoittautuminen 1.12. alkaen osoitteeseen ytkboxing@gmail.com

Ilmoittautuessa ilmoita harrastajan perustiedot:

*etu -ja sukunimi

*puhelinnumero ja email

*katuosoite kokonaisuudessaan

*alaikäiseltä syntymävuosi sekä huoltajan puh ja email