Naisten kuntonyrkkeilyn peruskurssi 8.1.-26.2.2019

25.11.2018

Tutustu lajiin halvalla

Naisten peruskurssi on tarkoitettu uusille lajin harrastajille ja lajista kiinnostuneille.

(Syksyllä peruskurssin käyneet sekä syksyllä ti/pe jatkoryhmässä jo harjoitelleet voivat ilmoittautua mukaan kevätkaudelle tulemalla suoraan tiistain harjoituksiin 8.1.2019 klo.17-18.30)

Peruskurssi kestää 8viikkoa, harjoitukset ajalla 8.1.-26.2.2019 ovat 1xvko tiistaisin klo.20-21

Kurssin hinta 65e sisältää omat käsisiteet ja kurssin ajan harjoittelun, lisäksi jokaisen kurssilaisen on hankttava nyrkkeilyliiton 10e harrastelisenssi.

Ensimmäisen harjoituksen jälkeen jatkaville tulee sähköpostiin 65e lasku 2viikon maksuajalla. Lisenssi 10e pitää hankkia heti ensimmäisten harjoitusten jälkeen.

Harrastamiseen ei tarvitse hankkia mitään erityisiä vaatteita, normaali sisäliikuntavarustus T-paita,shortsit tai verkkarit, sisätossut ja juomapullo riittää.

Harjoitellessa ei voi pitää koruja tai lävistyksiä.

Kurssille otetaan max 14-henkilöä.

Kurssin jälkeen loppukauden harjoittelun hinta (2xvko) viikkoon 24 kesäkuussa saakka on 35e harjoittelumaksu + vuoden 2019 seuran jäsenmaksu 35e.

Syyskauden hinta on 100e.

Kurssin vastuuvalmentajana Katja Kauremaa

Ilmoittautuessa osoitteeseen ytkboxing@gmail.com ilmoita seuraavat asiat:

-sähköpostin otsikoksi: NAISTEN KURSSI 1/19

-etunimi + sukunimi

-syntymävuosi

-katuosoitteesi kokonasuudessaan

-Puhelinnumerosi

-sähköpostiosoite johon lasku kurssista lähetetään.