Nuorten nyrkkeilykurssi TRIO alk.9.10.

19.9.2018

juniorboxing 10-20v

KURSSI ON TÄYTTYNYT, EMME PYSTY OTTAMAAN KURSSILLE ENÄÄ ENEMPÄÄ ILMOITTAUTUMISIA KOSKA SALIIN EI MAHDU ENEMPÄÄ HARJOITTELIJOITA!

Vuoden 2018 viimeinen nyrkkeilyn junnukurssi TRIO, starttaa ensimmäisillä harjoituksilla tiistaina 9.10. klo.20-21.

Ryhmä harjoittelee Tikkurilan Trio Sport Center urheilutalolla Läntinen Valkoisenlähteentie 52.

Harjoitusajat tiistaisin klo.20-21 ja lauantaisin klo.14-15

Kurssin hinta opetus + omat käsisiteet+oma hyppis=125€

Tai jos haluaa heti ostaa omat hanskat seuralta niin

Kurssin hinta opetus+hanskat+käsisiteet+hyppis=170€

Hanskat jälkeenpäin ostettuna maksaa normaalisti 50€

Käsisiteiden tai hyppiksen tilalle voi halutessaan pyytää hammassuojat jos omaa jo ennestään käsisiteet ja hyppiksen.

Harrastamiseen ei tarvitse hankkia mitään erityisiä vaatteita, normaali sisäliikuntavarustus

T-paita,shortsit tai verkkarit, sisätossut ja juomapullo riittää.

Harjoitellessa ei voi pitää koruja tai lävistyksiä.

Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla, jossa kerrotaan samalla harrastajalta seuraavat perustiedot:

*etu ja sukunimi

*syntymävuosi

*kotiosoite

*puh

*Alle 18vuotiailta  huoltajan nimi+puh+email

ilmoittautuminen osoitteeseen ytkboxing@gmail.com

Viestin otsikoksi TRIO 10/18

Kurssille otetaan MAX.14 henkiöä.

Olemme Suomen Nyrkkeilyliiton jäsenseura ja kaikilla nyrkkeilyn harrastajillamme on oltava Suomen Nyrkkeilyliiton lisenssi. Kuntolisenssi maksaa 10€  ja se ostetaan suomisport.fi sovelluksen kautta. Tästä siis tulee 10€ lisäkulu ei kilpaileville harrstajille kalenterivuosittain. Kilpailijoiden lisenssi on 40€.

Harjoituksissa voi käydä kaksi kertaa kokeilemasssa ennen maksua.