Vantaa Painicup Junior 2017 oli loistosuoritus - Kiitos mukana olleille

7.3.2017

Hyvät painijat, talkoolaiset, ja sponsorit!

Kiitos kaikille onnistuneista, lämminhenkisistä painikisoista! Jokainen teistä on omalla panoksellaan ollut mahdollistamassa Vantaa Paini Cup Junior - kilpailun toteuttamista. Monitoimikeskus Lumo osoittautui erinomaiseksi kisapaikaksi tarjoten erinomaiset puitteet ja palvelut painikilpailujen järjestämiseen. Sponsorit ovat myös tärkeä osa taloudellisesti onnistuneita kisajärjestelyistä. Kiitos, että mahdollistitte meille kisojen järjestämisen.

Erityisesti haluamme kiittää nuoria painijoitamme, jotka osallistuivat yli kahdenkymmenen hengen joukkueena kilpailijoina kisoihin sekä auttoivat mitä erilaisimmissa talkootehtävissä. Käydyt ottelut tarjosivat huikeita jännitysnäytelmiä katsojille ja talkooväelle. Ilman painijoita mikään kisa ei olisi mahdollista!

Haluamme myös lämpimästi kiittää aktiivisia talkoolaisiamme kisojen järjestämisessä. Oli ilo nähdä, kun sunnuntai aamuna paikalle oli kerääntynyt väkeä vauvasta vaariin ja kuinka jokainen osallistui innostuneesti omien kykyjensä ja taitonsa mukaisesti. Eikä porukka ollut yhtään sen pienempi kisojen jälkeen purkuhommissa, vaikka takana oli jo pitkä päivä. Talkooväki puhalsi todella voimallaan Kipinän yhteishengen esiin! Saimmekin erityisesti palautetta kisojen hyvästä ilmapiiristä - kiitos sitä kuuluu jokaiselle teistä!

Suuret kiitokset Teille kaikille, oli hienoa olla kanssanne järjestämässä näitä kisoja! Tästä on hyvä jatkaa yhdessä seurana kohti seuraavia tapahtumia.

Suski, Eevi ja Mika
VPC Junior Team