Kilpanyrkkeilykouluun hakeminen on alkanut!

11.1.2017

Kurssi alkaa Maaliskuussa!

 

Kilpanyrkkeilykoulu on suunnattu hyvän peruskunnon ja urheilutaustaa omaaville n.2002-2005 syntyneille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita kontaktilajista, kovasta harjoittelusta ja kilpailemisesta.

Tämä kurssi soveltuu mainiosti esimerkiksi lajin vaihtajille salibandystä,jääkiekosta,jalkapallosta, yleisurheilusta,koripallosta yms.

Kurssille otetaan max.12harjoittelijaa, koska treeneissä tullaan tekemäään paljon pariharjoituksia, tullaan paikat kurssille jakamaan niin, että kaikki voivat harjoitella suunnilleen samankokoisen parin kanssa. Kurssilla harjoitellaan paljon tekniikkaa ja lihaskuntoa sekä aloitetaan säännölliset sparriharjoitukset jo varhaisessa vaiheessa.

Kurssin aikana ei vielä ole mahdollista kilpailla, mutta tavoitteena on, että ainakin osa kurssilaisista päätyisi kokeilemaan tai innostumaan kilpailemisesta.

Kurssi aloittaa 5.3.2017 ja päättyy näyttökokeeseen 4.6.2017 kurssin suorittaneet saavat kurssista diplomin.

Kurssin harjoituspäivät ovat keskiviikko ja sunnuntai.

Kurssin vastuuvalmentajana toimii Jukka Alanko, Jukka on itsekin kilpaillut ja suorittanut nyrkkeilytuomarin koulutuksen sekä osallistunut nyrkkeilyvalmentajien koulutuksiin.

Kurssille haetaan sähköpostilla  jukka.alanko@LIVE.COM, jossa ilmoitetaan hakijan nimi,syntymävuosi,sukupuoli, urheilutausta sekä pituus. Huoltajan nimi ja puh sekä email.

Kurssimaksu 135€ sisältää laadukkaan opetuksen, ennaltatehdyn opetussuunnitelman mukaisesti sekä kaikille hyppynarun,käsisiteet,hammassuojat,sparrihanskat ja 2kpl. harjoituspaitoja. Kurssin ajan pärjää sisäpelikengillä jos ei halua hankkia vielä nyrkkeilytossuja. Boxing Company tarjoaa kurssilaisille erikoishintaan tossuja,kypäröitä,treenikasseja yms