Joulujuhlassa laulettiin, naurettiin ja palkittiin

16.12.2014

Ylä-Tikkurilan Kipinän joulujuhlaa vietettiin jälleen perinteisissä merkeissä. Puuro, glögi ja piparit maistuivat juhlaväelle samalla kun Terhon ja Maaritin ohjelmanumerot kutkuttivat nauruhermoja.

Illan kohokohta oli totuttuun tapaan vuoden menestyjien palkitseminen. Siinä olikin  riittänyt valmennustiimillä pohdittavaa, sillä menestystä oli tullut roppakaupalla kaikissa ikäryhmissä.

Syksyn kisoista stipendit ja SM-maljat saivat Markus Sihtola, Elmo Koskinen ja Alex Suontakanen. KLL-maljan sai Jesper Härkänen. Kevään kilpailuiden SM-maljat oli jaettu jo aiemmin Vantaa Painicupissa.

Vuoden parhaat:

Tulokas: Abdul-Malik Dzhanibekov
Tunnollinen harjoittelija: Lauri Salminen
Tsemppari: Sampo Tolppanen
Paras alle 13-vuotias painija: Alex Suontakanen
Paras alle 17-vuotias painija: Veeti Väliahdet
Paras alle 20-vuotias painija: Antti Mäkinen
Paras miespainija: Tuomas Lahti
Lyhdynkantajaksi: Eevi Kajanne

Tästä on hyvä jatkaa jälleen kohti ensi vuoden koitoksia. Intoa selvästi riittää niin pienillä kuin isoilla painijoilla, valmennustiimillä ja muilla toimijoilla.

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

Kuvia juhlasta täällä

Palkitut vasemmalta: Eevi Kajanne,  Markus Sihtola, Jooseppi Kettunen, Jesper Härkänen, Alex Suontakanen, Antti Mäkinen. Edessä Lauri Salminen ja Sampo Tolppanen. Kuvasta puuttuvat Abdul-Malik Dzhanibekov, Veeti Väliahdet ja Tuomas Lahti.
Palkitut vasemmalta: Eevi Kajanne, Markus Sihtola, Jooseppi Kettunen, Jesper Härkänen, Alex Suontakanen, Antti Mäkinen. Edessä Lauri Salminen ja Sampo Tolppanen. Kuvasta puuttuvat Abdul-Malik Dzhanibekov, Veeti Väliahdet ja Tuomas Lahti.