OP-painit 17.3. Vaajakoski

19.3.2012

Jyväskylän Vaajakoskella käytiin lauantaina 17.3. OP-painit, jotka miesten osalta ovat  osa Suomi Cup -osakilpailua. Miesten sarjoissa väänsivät Kipinän Tapio Helminen  ja Antti Mäkinen. Tapio puristi neljänneksi 74 kilon sarjassa ja Antti oli saman sarjan viides.

Alle 17-vuotiaissa Ville Halonen ja Veeti Väliahdet taistelivat mitaleille 69 kilon sarjassa. Ville voitti hopeaa ja Veeti pronssia. Aloittelijoissa Jere Kärkkäinen nappasi hopeaa 23 kilon sarjassa. Hienoa Jere!

ONNEA MITALISTEILLE!

TULOKSET:

Miehet, kreikkalais-roomalaisen painin Suomi Cup

120 kg: 1) Juuso Huovinen Helsingin Haka, 2) Jonne Jokela Oulun Pyrintö, 3) Matti Pahikainen Haukiputaan Heitto, 4) Samppa Rinta-Hoiska Laihian Luja.

96 kg: 1) Sebastian Huovinen Helsingin Haka, 2) Marko Kivimäki Ilmajoen Kisailijat, 3) Jüri Merig Kuopion Kisa-Veikot, 4) Tero Mesiäislehto Harjun Woima Jyväskylä, 5) Jali Heinonen Janakkalan Paini-Ilves, 6) Sami Holopainen Sorsakosken Teräs.

84 kg: 1) Mark Madsen Tanska, 2) Jarno Ålander Helsingin Tarmo, 3) Jonne Ukkola Haukiputaan Heitto, 4) Petri Huttunen Muuramen Yritys, 5) Kalle Rämä Pilkanmaan Pilke, 6) Janne Karjalainen Oulun Pyrintö, 7) Joonas Vesanen Tampereen Voimailijat.

74 kg: 1) Valtteri Moisio Koovee Tampere, 2) Juha Hiltunen Ilmajoen Kisailijat, 3) Marko Tuomela Vaasan Voima-Veikot, 4) Tapio Helminen Ylä-Tikkurilan Kipinä, 5) Antti Mäkinen Ylä-Tikkurilan Kipinä, 6) Aki Pölkki Äänekosken Huima, 7) Juho Ihanamäki Porin Paini-Miehet, 8) Sami Ösyawus Oulun Pyrintö, 9) Jali Viljakainen Kuopion Kisa-Veikot.

66 kg: 1) Matti Kettunen Power Twister Imatra, 2) Roni Purolainen Koovee Tampere.

60 kg: 1) Jani Haapamäki Kauhajoen Karhu, 2) Mikko Lyttinen Nurmon Jymy, 3) Håkan Nyblom Tanska, 4) Miska Suhonen Vaajakosken Kuohu, 5) Karwan Ahmadi Vaasan Toverit, 6) Henri Knaapi Koovee Tampere, 7) Rasmus Peltola Vaajakosken Kuohu, 8) Eemeli Nisula Haukiputaan Heitto.

55 kg: 1) Toufan Ahmadi Vaasan Toverit, 2) Markus Ahtiainen Peräseinäjoen Toive, 3) Juho Pahikainen Haukiputaan Heitto.

Pojat 17 v.

100 kg: 1) Antti Heinonen Tampereen Voimailijat, 2) Eetu Peltoniemi Tampereen Painiseura, 3) Simo Karinkanta Tampereen Painiseura.

76 kg: 1) Ismo Saastamoinen Simpeleen Vesa, 2) Marek Rehtla Vuoksenniskan Vesa.

69 kg: 1) Roni Purolainen Koovee Tampere, 2) Ville Halonen Ylä-Tikkurilan Kipinä, 3) Veeti Väliahdet Ylä-Tikkurilan Kipinä, 4) Tuomas Vesanen Tampereen Voimailijat, 5) Juho Mäki-Kuusela Lapuan Virkiä, 6) Iiro Piippo Vaajakosken Kuohu.

63 kg: 1) Miska Suhonen Vaajakosken Kuohu, 2) Henrik Knaapi Koovee Tampere, 3) Tatu Ahonen Popinniemen Isku, 4) Timi Utriainen Heinolan Isku.

58 kg: 1) Tomi Eronen Popinniemen Isku, 2) Mikko Peltokangas Lapuan Virkiä, 3) Markus Ahtiainen Peräseinäjoen Toive, 4) Toni-Pekka Järvinen Varkauden Tarmo, 5) Tommi Harinen Sorsakosken Teräs.

46 kg: 1) Mattias Poutanen Auranmaan Painiseura, 2) Joonas Törmälehto Haukiputaan Heitto.

Aloittelijat

23 kg: 1) Niko Puromäki Äänekosken Huima, 2) Jere Kärkkäinen Ylä-Tikkurilan Kipinä, 3) Hugo Lehtimäki Lappajärven Veikot, 4) Nico Hämäläinen Äänekosken Huima.