Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Ajankohtaista

Christian Fetzer 66 kg, Jan Fischer 84 kg ja Kasim Aras 96 kg saapuivat maanantaina Kipinän vieraaksi Vantaalle.
21.-22.10. painittiin Vaajakoskella TUL:n avoimet tyttöjen ja poikien vapaapainin mestaruuskilpailut. YTK edusti vahvasti, ja vei seurojenvälisissä pisteissä voiton kotiin kirkkaasti.
Näin talven kynnyksellä on hyvä hetki muistella mennyttä lämmintä kesää.
Ylä-Tikkurilan Kipinä paini menestyksekkäästi Kotkassa painituissa vapaapainin KLL:n mestaruuskilpailuissa 14.-15.10.2006.
Suomi-Ruotsi painimaaottelu käytiin pe 24.11.2006 Tikkurilan urheilutalolla.
Vapaapainin Uudenmaan aluemestaruudet painittiin Porvoossa. 12 joukkueen ja 90 painijan joukossa YTK sijoittui hienosti toiseksi. Valmentajina mukana olivat Aki ja Terho, joka jälleen kerran nappasi aluemestaruuden.
2.10. alkaen maanantain harjoitusaikataulu muuttuu siten, että miesten kuntopaini painitaan klo 18.00 - 19.00 ja kadetit harjoittelevat klo 19.00 - 20.30. Painikoulun aika pysyy entisellään.
Jani Hermansson osallistui ensimmäisiin MM-kisoihinsa Kiinan Guangzhoussa.
Helsinki Open kokosi Liikuntamyllyyn painijoita Suomen lisäksi Virosta, Saksasta, Englannista, Ukrainasta ja Slovakiasta. Tasokas kilpailu takasi sen, että painijat saivat runsaasti kovia otteluita. Valmentajina mukana olivat Aki, Arto, Janne ja Hannu.
Kauden ensimmäiset kilpailut käytiin Vantaankosken koululla. Yhdeksän painijan voimin lähdettiin hakemaan tiukkoja vääntöjä ja tuntumaa vapaan kisoihin. Ja kaikkea sitä oli tarjolla, vieläpä mitaleiden kera.