Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Ajankohtaista

YTK järjestää la 17.3.2007 klo 18-02 Hiekkaharjun Puistokulmassa juhlat, joilla kerätään varoja painijoille. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita tilaisuuteen...
Kohti Mansen molskeja suunnisti jälleen tänä vuonna pieni mutta pippurinen viiden hengen joukkue. Mutta mikä joukkueen koossa hävittiin, se menestyksessä voitettiin, sillä jokainen painija taisteli mitalin. Saldo oli kolme kultaa ja kaksi hopeaa.
Ylä-Tikkurilan Kipinä järjesti 3.2. Uudenmaan aluemestaruuskilpailut Vantaalla Korson LUMO:ssa. Samaan aikaan järjestettiin pienemmille Kultahelmi-painit samassa rakennuksessa.
YTK järjesti 27.-28.1.07 avoimet junioreiden ja miesten TUL:n mestaruuskilpailut sekä liitto-ottelun Korson LUMO:ssa.
.... ja voitti kultaa TUL:n alle 20-vuotiaden joukkuemestaruuskilpailuissa sekä vapaassa että kreikkalais- roomalaisessa painissa.
JANILLE HOPEAA (14.1.2007)
Jani Hermansson paini hopealle kansainvälisessä Herman Kare -turnauksessa Kouvolassa. Ari Härkänen palasi molskille pitkän taon jälkeen...
Loppiaispainit avasivat perinteisesti niin YTK:n kuin muidenkin seurojen greco-kauden. Tällä kertaa kisat käytiin Mäntsäslässä, ja jälleen kerran YTK vei voiton seuroenvälisissä pisteissä.
JA JANNICA TORNBERG YTK:N HISTORIAN ENISMMÄINEN NAINEN SM-MITALEILLA! Toni Turu voitti uransa ensimmäisen miesten Suomen mestaruuden vapaapainin SM-kilpailuissa sarjassa 66 kg Raumalla.
Henri Selenius voitti hopeaa 2.-3.12. Vaasassa käydyissä alle 17-vuotiaiden SM-kilpailuissa.
Perinteisessä joulujuhlassa 20.12.2006 palkittiin vuoden 2006 aikana ansioituneita painijoita. Heitähän meillä riittää, joten valintojen tekeminen ei ollut kovin helppoa.