Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Järjestäjät Viipurin Voimailijat ja Helsingin Haka
Seuramme miespainijat eivät osallistuneet kansainväliseen Herman Kare -turnaukseen loukkaantumisten takia. Jani, Ari ja Raine parantelivat vanhoja vammojaan.
Loppiaispainit (7.1.2008)
Järvenpään Voimailijoiden Loppiaispainit avasivat perinteiseen tapaan krekon kauden.
Joulujuhla 19.12.07 (20.12.2007)
Ylä-Tikkurilan Kipinän joulujuhlat vietettiin tällä kertaa Kulomäen seurakuntakodissa.
Miesten ja naisten SM-kilpailut vapaapainissa käytiin 8.-9.12. Hyvinkäällä.
Lohjalla käydyissä vapaan SM-kilpailuissa Kipinän painijat voittivat neljä mitalia - kaikki hopeisia.
KIITOS! THANK YOU!
Pohjoismaiden suurimmaksi miesten painikilpailuksi muodostunut Vantaa Painicup painittiin perinteiseen tapaan Tikkurilan Urheilutalossa.
Turengissa painittiin 17.11. Janakkala Open, jossa miehet väänsivät krekoa ja tytöt, pojat sekä aloittelijat puolestaan vapaata.
Korson Lumossa 14.11. käydyissä Kipinäpaineissa kipinöi kunnolla, kun reippaat aloittelijat esittelivät taitojaan molskeilla.