Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Viisi poikaa, viisi pokaalia!
Ilmajoella järjestetyissä junioreiden SM-kilpailuissa YTK:n painijat taistelivat kolme mitalia.
Uusimaa-liiga 9.4. (13.4.2008)
Tikkurilan Urheilutalolla painittiin Uusimaa-liigan kolmannen kierroksen otteluita.
Lue seuran vuoden 2007 toimintakertomus Seuran esittely -osiosta.
JäVo:n kuukausipainit ei ollut mikään aprillipila, vaan mukava ja iloinen painitapahtuma.
Vain kahdeksan painijaa pääsi tällä kertaa Kirkkonummelle painimaan.
Suomesta kilpailuihin osallistui LVI-Trio Wrestling Team, jossa painivat Ylä-Tikkurilan Kipinän Juho Kettunen, Tapio Helminen, Kosti Kerve, Antti Kartela, Toni Turu ja Järvenpään Voimailijoiden Matti Eskola.
Jo usemman vuoden YTK:n painijat ovat matkanneet Viron Tartoon mittelemään "molskien herruudesta" mm. virolaisten ja latvialaisten kanssa.
Kotkassa käydyissä TUL:n avoimissa alle 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien mestauuskilpailuissa Kipinän painijat olivat jälleen iskussa.