Tervetuloa Ylä-Tikkurilan Kipinän sivuille!

Ajankohtaista

Kadettien EM-kilpailuissa Bulgarian Samokovissa kirkkaimmasta suomalaismenestyksestä vastasi kuluneella viikolla Ylä-Tikkurilan Kipinän Veeti Väliahdet. Kipinästä Suomen maajoukkueessa oli mukana myös Jooseppi Kettunen 54kg sarjassa.
Kipinältä matkasi äitienpäivän aattona iso joukkue Vantaan Sammon järjestämiin ikäkausikilpailuihin ja jokainen painija sai palata kotiin mitali kaulassaan taaten Kipinälle voiton myös joukkuepisteissä.
Kuluneena viikonloppuna väännettiin niin turussa kun Tampereella. Kipinän kokeneemmat painijat lähtivät edustustehtäviin Pohjoismaiden-mestaruuskilapailuihin, kun taas tulevat edustuspainijat hankkivat kokemusta Tampereella ikäkausipaineissa.
Vappu vaikuttaa harjoituspaikkoina toimivien Trio Sport Centerin sekä Lumon Monitoimikeskuksen aukioloaikoihin.
Turussa painitut perinteiset pääsiäispainit keräsivät kokoon 121 painijaa ja YTK:n vääntäjät olivat jälleen menestyksekäästi mitalijahdissa mukana.
Pääsiäisviikonloppu aiheuttaa muutoksia harjoitusaikataulussa. Lue lisää täältä.
EM-paineista mallia ja kisatunnelmaa hakeneet Kipinän nuoret suuntasivat Porvoon SM-molskeille 12.4. tavoitteet korkealla ja kotiintuomisina oli jälleen SM-mitaleita.
Antti Mäkiselle hopeaa!!
29.-30.3.2014 Painittu Tallinn Open 2014 keräsi kokonaisuudessaan Tallinnaan painimaan 878 kreikkalaisroomalaisen ja vapaapainin painijaa. Ensimmäinen Kipinäläisten matka oli antoisa ja kotiin tuomisina oli neljä mitalia.