Nyrkkeilyn peruskurssi nuorille alkaa ke.4.4.

26.2.2018

Junnuboxing

Kevätkauden 2.nyrkkeilykoulu Tikkurilassa starttaa ke.4.4. klo.18.30-19.30 Tikkurilan Trio Sport Center urheilutalolla nyrkkeilysalissa.

Kurssi kestää n.2kk 30.5. saakka. Kurssilla opetellaan nyrkkeilyn perustekniikoita ja kohotetaan hiukan lihaskuntoa, kurssilla ei tehdä varsinaista otteluharjoitusta vielä lainkaan. Harjoitusajat ovat ke.18.30-19.30 sekä la.15-16

Kurssin ajan pärjää normaalilla sisäliikuntavarustuksella, t-paita,shortsit tai verkkarit,sisäpelikengät ja juomapullo täytettynä ennen harjoitusten alkua. Seuralta pystyy lainata hanskoja yms.välineitä. Seuran kautta voi myös jäsenet ostaa joitakin välineitä.

Tämä kurssi on suunnattu noin 12-18vuotiaille tytöille ja pojille, normaalijakauma kursseilla on ollut n.50/50.

Kurssin hinta 85e sisältää harjoittelun 2xvko kurssin ajan, ja mahdollisuuden siirtyä jatkamaan harrastusta syksyllä seuramme junnuryhmässä.

Tämän lisäksi tulee maksettavaksi vuoden 2018 harrastelisenssi Suomen Nyrkkeilyliitolle sekä seuramme vuosijäsenmaksu 2018 35e.

Kurssille otetaan max.16 harjoittelijaa, mikäli kurssi ei täyty, voidaan kurssi täyttää ikärajoista hieman joustamalla.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: pete71kananen@gmail.com