Tärkeää asiaa nyrkkeilyn harrastajille!

7.1.2018

Kaikilla oltava lisenssit heti kauden alusta!

TÄRKEÄ TIEDOTE YLÄ-TIKKURILAN KIPINÄN KUNTO- JA
KILPANYRKKEILYTOIMINTAAN OSALLISTUVILLE!

LISENSSIT JA VAKUUTUKSET VUODELLE 2018

Suomen Nyrkkeilyliiton uudet säännöt astuivat voimaan 1.1.2018. Sääntöjen mukaan kaikkien Nyrkkeilyliiton jäsenseuroissa kunto- ja kilpanyrkkeilyä harrastavien henkilöiden tulee olla lisensoituja. Ylä-Tikkurilan Kipinä on Nyrkkeilyliiton jäsenseura ja siksi lisenssin hankkiminen on kaikkien YTK:n nyrkkeilyn toimintaan osallistuville välttämätöntä.

Kenellä tulee olla lisenssi?

Kaikilla, jotka osallistuvat YTK:n nyrkkeily-yksikön ohjattuun toimintaan. Eli niin kunto-, juniori- kuin kilpanyrkkeilijät sekä peruskursseille osallistujat. Ne jotka eivät kilpaile, voivat hankkia edullisemman harrastelisenssin.

Milloin lisenssi hankitaan?

Lisenssi tulee hankkia heti kun alkaa käydä seuran treeneissä. Lajin kokeilu ei vielä edellytä lisenssiä, mutta jos päätät jatkaa, on lisenssi hankittava välittömästi.

Mistä lisenssi hankitaan?

Lisenssit hankitaan osoitteesta: www.suomisport.fi

Samassa yhteydessä voit hankkia liiton kautta vakuutuksen. Jokainen vastaa vakuutusturvastaan itse. Kuntonyrkkeilijöille vakuutus ei ole pakollinen, mutta kilpailijoille on (sen voi halutessaan myös kilpailuttaa). Suosittelemme kaikille vakuutuksen hankkimista.

LISENSSIEN HINNAT 2018

Olympianyrkkeilylisenssi (kilpanyrkkeilijät) 40€
Harrastelisenssi (kaikki kuntonyrkkeilijät, jotka eivät kilpaile) 10€
Toimitsijalisenssi 15€ (tuomareille, valmentajille ja kulma-avustajille)

Lisenssi on pakollinen kaikille nyrkkeilyn harrastajille.

Lisenssi voimassa koko kauden 1.1.-31.12.2018.

Hoidathan lisenssin kuntoon heti kun aloitat treenaamisen. Valmentajat seuraavat lisenssien voimassaoloa.

VAKUUTUSTEN HINNAT 2018 (lisenssin hinnan lisäksi)

Olympianyrkkeilyvakuutus (aikuiset) 189€
Olympianyrkkeilyvakuutus (alaikäiset) 72€

Harrastenyrkkeilyvakuutus (aikuiset) 18€
Harrastenyrkkeilyvakuutus (alaikäiset) 12€

Olympianyrkkeilyvakuutus on kilpanyrkkeilijöille ja niille harrastajille, jotka sparraavat / tekevät muita nyrkkeilyharjoitteita jossa tulee kontaktia. Kilpanyrkkeilijöille olympianyrkkeilyvakuutus on pakollinen, mutta sen voi kilpailuttaa. Jos vakuutuksen ottaa muualta, niin kilpailupaikoilla on oltava mukana todistus kilpanyrkkeilyn kattavasta vakuutuksesta.

Harrastenyrkkeilyvakuutus on harrastajille, joiden harjoittelu ei sisällä sparria tms. kontaktiharjoitteita. Jos sparraat ja otat kontaktia, suosittelemme olympianyrkkeilyvakuutuksen ottamista.

Lisätietoja lisensseistä ja vakuutuksista:

www.nyrkkeilyliitto.com

Näytä lisää

Suomisport

Ostamassa lisenssiä? Tervetuloa ostamaan lisenssisi uudesta Suomisportista! Ostosi jälkeen voit aina tarkistaa voimassaolevat lisenssisi ja vakuutuksesi kirjautumalla takaisin Suomisporttiin.

suomisport.fi