Painikauden päättäjäiset ja jäsentenväliset salikilpailut

15.5.2017

Kipinän painijat juhlistavat kevätkauden päättymistä salikisojen ja pallopelin merkeissä ma 22.5. klo 17:30 alkaen.

Kevät lähenee loppuaan ja on jälleen aika hakea tuntumaa kisaotteluihin oman kotisalin turvallisella molskilla.

Ylä-Tikkurilan Kipinän jäsentenväliset kevätpainit Maanantaina 22.5. klo 17:30 alkaen.
Kevätpainit on tarkoitettu Kipinän painijoille aina naperopainijoista painikoululaisiin.

Ilmoittautumiset salikisoihin viimeistään 18.5. sähköpostilla niina.harkanen@gmail.com.
(Poislukien nassikkapainijat, joiden ilmoittautumiset kerää nassikoiden valmentaja).

Ilmoittautumisviestiin tulee kirjoittaa lapsen etu- ja sukunimi, paino, syntymävuosi ja harjoitusryhmä.
Naperopainijat ja temppukoululaiset voivat lisäksi esittää toiveen kilpailuiden vastustajasta.

Ennakkoilmoittautumisella pyritään jouduttamaan illan kulkua ja varmistamaan, että kisat saadaan starttaamaan nopeasti. Ottelulistat ja sarjajaot tehdään siis etukäteen valmiiksi. Tästä syystä jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan ja mahdollisista peruutuksista pyydetään ilmoittamaan yllämainittuun sähköpostiosoitteesee.

Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa, mutta pientä omaa evästä ja juotavaa on hyvä varata mukaan sillä kisat kestävät arviolta useamman tunnin, nuorimpien painijoiden kohdalla ottelut pyritään painimaan mahdollisimman ajoissa, jottei heidän iltansa veny kohtuuttomasti.

Kadetti, juniori ja miespainijoille on tiedossa kevään kovin pallopeli heti yhteisen avajaistilaisuuden jälkeen.